Ga naar de inhoud
Osteopathie Hereweg Groningen

VERGOEDING

Tarieven

Osteopathie is maatwerk. Tijdens het eerste consult kijken we samen welk behandeltraject het beste bij jou past. Je kan kiezen uit een behandeling van een uur of van een half uur. Als de keuze valt op een behandeling van een uur dan kom je in beginsel eens per 2 tot 4 weken. Bij een behandeling van een half uur kom je wekelijks. Het tarief van een consult van een uur is € 96,00 en van een half uur € 50,00.

Eerste consult

Het eerste consult duurt altijd een uur en bestaat uit:

  • uitgebreid vraaggesprek (doornemen vragenformulier)
  • osteopathisch onderzoek, bespreken diagnose, behandelplan
  • eerste behandeling
osteopathie hereweg

Vervolgconsulten

Tijdens de vervolgconsulten bespreken we de resultaten van de behandeling en doe ik tussentijds onderzoek.

Betaling en vergoeding

Na afloop van elk consult betaal je direct per pin of contant. Hiervan ontvang je een betalingsbewijs dat je kan indienen bij je zorgverzekeraar. Je hebt voor osteopathie geen verwijzing nodig van huisarts of medisch specialist.

Omdat ik erkend osteopaat ben, vergoeden veel zorgverzekeraars (een deel van) de behandeling vanuit de aanvullende verzekering. Informeer bij je verzekeraar naar de voorwaarden of kijk voor de actuele vergoedingen van je zorgverzekeraar op de website van de Nederlandse Vereniging van Osteopathie. 

Ik verzoek je vriendelijk op tijd aanwezig te zijn, zodat ik de voor jou gereserveerde tijd optimaal kan gebruiken. Annuleren of verzetten van je afspraak is alleen telefonisch of via e-mail mogelijk tot uiterlijk 24 uur voor de geplande afspraak. Zonder annulering breng ik de niet nagekomen afspraak in rekening.